Royal Commando Battle 2019 

Op inschrijving via formulier onder aan deze pagina

ROYAL RULES!
Het Koninklijke Kralingen dient te worden verdedigd op het driehoeksland. Is jouw team Royal Commando waardig voor onze Wim-Lex? Jouw team van vier man/vrouw sterk heeft 15 minuten de tijd om zoveel hit&runs op het andere team af te vuren en het Koninklijke Kralingse driehoeksland volledig in handen te krijgen. Schakel het andere team zoveel als kan uit! Het team met de meest overgebleven commando’s in het spel is het winnende team. Hebben jullie tijd over? Show dan jullie Disco Domination Moves.

ROYAL COMMANDO FORCE KRALINGEN
Heeft je team gewonnen, dan gaan jullie ter meerdere eer en glorie door naar de halve finales. Is jullie team zelfs zo goed? Dan zouden jullie de finale kunnen bereiken om rond 16:00 uur te strijden voor de titel Royal Commando Force Kralingen. Tijdens de prijsuitreiking kunnen jullie iedereen je Disco Domination Moves leren!

ROYAL COMMANDO TEAMS
Vorm met 4 vriendjes en/of vriendinnetjes een Royal Commando en team up tegen de ‘enemy’. Verzin een coole Commando naam en schrijf je team in. Zorg dat jullie in een toffe skin komen, zodat iedereen weet dat jullie bij elkaar horen. Studeer jullie teamdansje synchroon in en heers met jullie Disco Domination Moves op het Koninklijke Kralingse Driehoekspunt.

ROYAL WEAPON SUPPLY
De Koninklijke begeleiders verschaffen jullie shotguns, pistols, rocket launchers of sniper rifles. Als je geraakt wordt door een speler met een andere teamkleur, dan zal het pistool een geluidseffect laten horen en gaat het pistool kort trillen. De schietafstand bij bewolkt weer of in het donker is maximaal 50 meter. Hoe meer zonlicht hoe korter de schietafstand. Bij een felle zon is het dus verstandig om de schaduw van bomen en andere obstakels op te zoeken.

ROYAL LIVES
De ‘enemy’ is uitgeschakeld, zodra er geen levens meer op zijn/haar pistool over zijn. Drie rode lichtbalkjes (gezondheidsmeter) op je gun geven aan hoeveel levens je nog hebt. Elke levensbalk vertegenwoordigt 3 levens. In totaal heeft elke speler dus 9 levens. Een balkje knippert als je bijna een leven kwijt bent en gaat uit op het moment dat je die 3 levens kwijt bent. Alle lampjes op het lasergame pistool gaan knipperen als je al je levens verloren hebt. Zodra je bent uitgeschakeld, kom je terug naar de Koninklijke begeleiders.

BATTLE SCHEDULE
Het wedstrijdschema voor de ingeschreven teams wordt op Koningsdag opgehangen bij het Koninklijke Kralingse Driehoeksland en check out wanneer jullie team aan de beurt is.

Spelregels:

 • Teams kunnen zich inschrijven via het onderstaande formulier. 
 • Deelnemers dienen 8 jaar en ouder te zijn
 • Deelnemers dienen tegen een stootje te kunnen
 • Deelname op eigen risico (de EHBO tent staat op minimale afstand van de driehoek)
 • Lasergames liggen klaar voor kinderen
 • Wees op tijd en meld je met je team voor speluitleg en weapon supply 10 minuten minuten voor jullie starttijd
 • Zorg dat je de aanwijzingen van de Koninklijke begeleiders altijd opvolgt.
 • De beslissing van de Koninklijke begeleiders zijn leidend
 • Vals spel leidt tot diskwalificatie
 • Instructies voor het invullen van het formulier: Vul bij naam de naam van het team in (Coole Commando naam). Vul bij 'bericht' in dat je mee doet met de Royal Commando Battle -inclusief je eigen naam en de namen van je teamgenootjes-. 

 

 

 • Niet alle velden zijn correct ingevuld.


Oranje Vereeniging Rotterdam Oost, p.a. Suzanne van Rooij-Kuit, Mecklenburglaan 14, 3062 BJ Rotterdam, e-mail info@ovro.nl, ING bank NL54INGB0000475706

 
X