Kralingsch Songfestival - komt te vervallen-


Schrijf je via het onderstaande formulier in voor het Songfestival in Kralingen! Om 15:00 uur starten we met het open podium.

Kan jij goed zingen, dansen, playbacken, jongleren of iets anders dat je graag wilt laten zien, geef je dan snel op. Alleen of samen met je voetbal- of hockey-team, klas of buurkinderen; ga brainstormen en start snel met het oefenen van jullie act!

Je kunt je ook nog op Koningsdag opgeven bij de informatiebalie, maar bij grote belangstelling kan het zijn dat de inschrijving gesloten is.

Let op: Vul het formulier zo volledig mogelijk in; geef bij 'bericht' aan wie je bent of met welke kinderen je de act gaat opvoeren. Vergeet natuurlijk ook niet om de naam van de act op te geven! Heb je muziek nodig bij je act, geef dat dan ook hier aan of neem deze mee op USB stick.

Prijsuitreiking

Na afloop, om 16.30 uur, vindt de prijsuitreiking plaats. De kinderen die winnen mogen zelf een prijs uitzoeken van onze goed gevulde prijzentafel!

 

  • Niet alle velden zijn correct ingevuld.


Oranje Vereeniging Rotterdam Oost, p.a. Suzanne van Rooij-Kuit, Mecklenburglaan 14, 3062 BJ Rotterdam, e-mail info@ovro.nl, ING bank NL54INGB0000475706

 
X