Spelletjeskaarten voor de kinderen
De spelletjeskaarten zijn er alleen voor de kinderen van de leden van de OVRO en bedragen € 2,50 per stuk. Het aantal spelletjeskaarten is – vanwege het kleinschalige karakter van het evenement – gelimiteerd en onze verwachting is dat wederom dit jaar niet mogelijk zal zijn om op Koningsdag zelf nog spelletjeskaarten te kopen.
 
Wij raden iedereen aan om tijdig spelletjeskaarten te reserveren
U kunt uw kaarten bestellen door in te loggen bij het ledenbestand van de OVRO. U kunt dit doen door op het het tabblad 'login' op deze website te klikken. Uw gebruikersnaam en wachtwoord heeft u als lid van de OVRO per email van ons ontvangen.

Eenmaal ingelogd gaat u naar 'uw lidgegevens' en kiest daar voor het tabblad 'overig'. Hier kunt u het aantal spelletjeskaarten dat u wilt bestellen invullen. De spelletjeskaarten worden via automatische incasso van uw rekening afgeschreven na Koningsdag. U kunt de bestelde kaarten op Koningsdag afhalen bij de Informatiebalie.
De reservering zal komen te vervallen op het moment dat de festiviteiten geen doorgang vinden. Uiteraard zal er dan ook geen automatische incasso na Koningsdag plaatsvinden. Reserveer de kaarten dus gerust!
 
 
nu_lid_worden_knop

Oranje Vereeniging Rotterdam Oost, p.a. Suzanne van Rooij-Kuit, Mecklenburglaan 14, 3062 BJ Rotterdam, e-mail info@ovro.nl, ING bank NL54INGB0000475706

 
X