Unieke Kralingse Oranje Wimpel


Speciaal voor de leden van de Oranje Vereeniging
wimpelkl
Speciaal voor de eerste Koningsdag in de geschiedenis van Nederland heeft de Oranje Vereeniging een unieke oranje wimpel ontworpen. De wimpel kan onder andere gebruikt worden tijdens het vlaggen van de komende koningsdagen en verjaardagen van leden van het koningshuis. Deze oranje wimpel is in een gelimiteerde oplage gemaakt in samenwerking met hofleverancier Fitzroy & Everest en is exclusief te koop voor leden van de Oranje Vereeniging. U kunt deze unieke Kralingse Oranje Wimpel voor slechts € 10,00 in combinatie met het lidmaatschap van de Oranje Vereeniging Rotterdam Oost via het onderstaande formulier bestellen.

Lidmaatschap Oranje Vereeniging
Lid worden kost slechts € 15,00 per jaar. De betaling van het jaarlijkse lidmaatschap wordt in februari via een automatische incasso afgeschreven.
Als lid van de OVRO maakt u het mogelijk dat wij ieder jaar weer voor een uniek buurtfestijn kunnen zorgen. Alleen met voldoende leden kunnen wij ons Kralings Koningsdag-karakter behouden! 

nu_lid_worden_knop

Oranje Vereeniging Rotterdam Oost, p.a. Suzanne van Rooij-Kuit, Mecklenburglaan 14, 3062 BJ Rotterdam, e-mail info@ovro.nl, ING bank NL54INGB0000475706

 
X